Sportmassage:

Sport u veel of intensief en heeft u daarna last van vermoeide spieren of spierpijn, zit u veel achter een bureau en gaat dat gepaard met stijfheid en spierpijn- dan zal een regelmatige sportmassage verlichting geven en het zelfherstellende vermogen van uw lichaam bevorderen.

Door een sportmassage worden uw spieren beter doorbloed en daardoor kunnen afvalstoffen beter afgevoerd worden. Sportmassage is zowel voor als ook na intensieve inspanning effectief.

Prijzen:

30 min. 30.-
45 min. 45.-
60 min. 55.-

Lomi Lomi massage:

Deze vorm van massage komt voort uit de traditionele cultuur van de Hawaïaanse bevolking. Bij deze massage wordt de hele onderarm en hand gebruikt om op een rustige, zachte en ritmische beweging blokkades in het lichaam op te heffen.

Een Lomi Lomi massage heeft een stimulerende werking op de spieren , het zenuwstelsel, de bloedsomloop en de zintuigen. Daarnaast verbetert deze massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van afvalstoffen. Hierdoor komt het lichaam weer in zijn eigen harmonische en natuurlijke ritme.

Na een Lomi Lomi massage voelt u zich als herboren.

Prijzen:

30 min. 35.-
45 min. 50.-
60 min. 65.-

Hot stone massage:

Een Hot Stond massage is een massage van het lichaam met gebruik van afgeronde basaltstenen die in een speciale oven opgewarmd worden tot een temperatuur van ca. 45 graden.

Door de warmte en de druk van de stenen kan er beter doorgedrongen worden in de spieren en daardoor wordt spanning verlicht en de energiestroom verhoogd.

Een Hot Stone massage helpt bij het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af en stimuleert de organen.

Prijzen:

30 min. 30.-
45 min. 45.-
60 min. 55.-

Ontspanningsmassage:

Deze vorm van massage is voor iedereen die even tijd wil nemen voor zichzelf.

Door middel van passend massageolie in combinatie met massagedruk die op uw wensen worden afgestemd kunt u voor een tijdje helemaal ontspannen en alles los laten.

Prijzen:

30 min. 30.-
45 min. 45.-
60 min. 55.-